Zoeken

Bezichtigingsreis

guardamar-del-segura-spain.jpgalicante-2.jpg  ontdekken-2--polop-de-la-marnina.jpg  ontdekken-3--lliber.jpg

Tijdens een eerste persoonlijk gesprek maken we tijd voor al uw vragen over aanbod, regio, fiscaliteit, financiering, …

Wij vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen wat u precies zoekt. Dit gesprek kan telefonisch of online. 
Heeft u het graag persoonlijker, zoals onze aanpak, dan kunnen wij bij u langs komen. Eens we samen in kaart hebben gebracht wat u verlangt gaan we op huizenjacht en heeft u de keuze om naar Spanje te vertrekken ofwel sturen wij u ons bestaand aanbod door via mail. 

Tijdens onze bezichtiging zullen wij u begeleiden en u alle informatie verstrekken die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. Of u nu geïnteresseerd bent in een appartement met uitzicht op zee, een luxe villa met privézwembad, of een charmant huis in een pittoresk dorpje, wij hebben vastgoedopties die aan uw wensen voldoen.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen uw droom van vastgoed in Spanje te verwezenlijken.

Tijdens deze  3-daagse bezichtigingsreis hoeft u zelf niks te doen. Wij boeken een hotel, vlucht en halen u op aan de luchthaven. Na een ontbijt gaan we op stap om beschikbare panden te bezoeken maar er is gerust nog tijd over om de sfeer op te snuiven, eens aan zee wandelen, een smakelijke lunch in een leuk restaurant, de streek wat verkennen met allerlei interessante tips. Wij vinden dit even belangrijk omdat u dan zeker bent dat u zich thuis voelt in de bezochte streek, zo kan u de juiste beslissing kan nemen.
De laatste dag brengen we u veilig terug naar de luchthaven, misschien keert u naar België terug als een gelukkige eigenaar.

We willen u graag op de hoogte stellen van een update met betrekking tot ons beleid voor bezichtigingsreizen naar Spanje.Hoewel we ons volledig inzetten om u te begeleiden bij het vinden van uw droomwoning in Spanje, begrijpen we dat niet elke bezichtigingsreis resulteert in een aankoop.

Om onze diensten te kunnen blijven aanbieden en om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen blijven bieden, hebben we een nieuw terugbetalingsbeleid geïmplementeerd voor bezichtigingsreizen waarbij geen aankoop wordt gedaan.Concreet betekent dit dat als er na 6 maanden na de bezichtigingsreis geen aankoop is gedaan, we een deel van de kosten van de bezichtigingsreis zullen terugvragen. Dit beleid stelt ons in staat om onze operationele kosten te dekken terwijl we toch eerlijk blijven tegenover al onze klanten.We begrijpen dat dit een verandering is ten opzichte van ons eerdere beleid en we zijn meer dan bereid om eventuele vragen of zorgen die u heeft te bespreken.

Uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit en we staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw vastgoedreis in Spanje.
Als u verdere verduidelijking nodig heeft over dit beleid of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te helpen en uw ervaring met ons zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Plaça La Figuera, 5 Local 18
03140
Guardamar del Segura (Alicante)

© Ancia Real Estate - Key Holding, Sl 2024

Algemene voorwaarden