Zoeken

Over ons

Wij, Jeroen & Ina, zijn al jaren gek van de zee: het geluid van de golven, de mediterrane bries en de Spaanse manier van leven.Wij hebben dan ook enkele jaren geleden onze droom om van de Spaanse Costa onze tweede thuis te maken vervuld.
We kennen het gevoel ...

... het gevoel te willen wonen op een plek waar anderen op vakantie gaan. Een plek die goed is voor je ziel, waar je zeker bent van een meer ontspannen leven en waar je kinderen zullen opgroeien in een internationale omgeving.Of om een tweede thuis te hebben, een vakantieplek.
Omdat we precies dezelfde weg hebben gevolgd en weten welke twijfels er zijn, kunnen we je nu professioneel ondersteunen bij de zoektocht naar je nieuwe huis.

istock-1155508685_2.jpg  istock-925101084_2.jpg

We zien onszelf graag als een klein, lokaal makelaarskantoor dat zijn klanten een persoonlijke aanpak biedt. Door onze aanpak kunnen we doen wat we het liefste doen, namelijk op een volledig individuele manier voor onze klanten zorgen.
Bovendien wordt de selectie van de woningen die we aanbieden zowel in verhuur als verkoop met de grootste zorg gedaan.We hebben een directe relatie met alle eigenaren en/of bouwpromotors en kennen alle huizen die we aanbieden.


Ons doel is om je een professionele service te bieden, in combinatie met de aandacht, toewijding en nabijheid. We hebben onze activiteit altijd gebaseerd op onze kennis van de sector, opgebouwd tijdens een klantgerichte professionele carrière.Of je nu op zoek bent naar het huren of verhuren van een woning of op zoek bent naar onroerend goed te koop in de Costa Blanca, het is voor Ancia een plezier om te helpen.


Met Lisa, onze administratieve duizendpoot, aan onze zijde maken we ons sterk om je steeds met raad en daad bij te staan.
Plaça La Figuera, 5 Local 18
03140
Guardamar del Segura (Alicante)

© Ancia Real Estate - Key Holding, Sl 2024

Algemene voorwaarden